Idemo na put?

Preduzeće COMPUTING systems d.o.o. organizuje u septembru 2013. jednodnevni seminar o upotrebi modernih kolaboracionih tehnika u cilju poboljšanja poslovanja (tzv. Social Business).

Želimo da ponudimo najbolji mogući doživljaj i planiramo da seminar organizujemo izvan Banjaluke. Vaša pomoć nam je potrebna u izboru lokacije. Pregledajte ponuđene lokacije i izaberite onu koja vam se najviše sviđa. Besplatan prevoz obezbjeđen!COMPUTING systems d.o.o. logo

 • Pliva

  Pliva

  Turistički kompleks "Pliva", izgrađen u tradicionalnom stilu, se nalazi u neposrednoj blizini izvora rijeke Plive, okružen netaknutom prirodom, planinskim pašnjacima, hrastovom i bukovom šumom.

  Više informacija • Kozara

  Kozara

  Hotel Monument se nalazi u neposrednoj blizini poznatog spomenika na Mrakovici. Kozara je zbog svoje specifične klime, biljnih vrsta, ali i istorijskog značaja proglašena nacionalnim parkom.

  Više informacija • Hotel Kardial

  Banja Vrućica

  Hotel Kardial, sa svojim vrhunskim uslovima za održavanje seminara se nalazi u srcu Banje Vrućice, obgrljen obroncima planine Borja, obraslim gustom bjelogoričnom i crnogoričnom šumom.

  Više informacija • Banja Luka

  Banja Luka

  A da ipak ostanemo kod kuće?

Some text